opruimen & reorganiseren

BEHOEFTE AAN RUST EN RUIMTE in hoofd en huis?
ga je KLEINER WONEN?
TE VEEL SPULLEN 
of MOEITE MET WEGDOEN?
geen GRIP OP JE HUISHOUDEN of ADMINISTRATIE?

 

Dat kan best lastig zijn en veel invloed hebben op je welzijn en gezondheid.  Soms is het heel moeilijk om daar in je eentje een positieve draai aan te geven. Het wordt een stuk makkelijker als we het samen doen. 

“Rommel leidt af en herinnert je steeds aan wat nog moet gebeuren. Dat geeft onrust en stress.” 

Samen ordenen en opruimen van spullen of administratie en het herindelen van ruimtes en kasten is leuker en praktischer. Vaak werkt het ook therapeutisch en voel je je steeds beter. Zoals bij Paul.
Rigoureus weggooien, zoals sommige ‘opruimgoeroes’ aanbevelen, is meestal niet wenselijk en nodig. Tenzij je dat zelf wenst. Uiteraard beslis jij daarover, ik geef alleen tips, advies en help praktisch mee en zal nooit zonder toestemming iets wegdoen.

Ook als je door ziekte, scheiding of ouderdom kleiner of anders moet gaan wonen help ik je graag.
Van aanpassing bedenken voor de huidige woonplek tot meekijken bij bezichtigingen, uitzoeken welke spullen meekunnen, regelen van de verhuizing, inrichten van de nieuwe woonplek en het opruimen of ‘verkoopklaar’ maken van het oude huis.
De heer en mevrouw L. waren er reuze blij mee.

Het resultaat is altijd een opgeruimde, overzichtelijke en bij jou passende omgeving. Thuis of op je werkplek.
Dat geeft letterlijk en figuurlijk rust en ruimte. Je zult je in allerlei opzichten fijner voelen, sneller herstellen, beter functioneren en met meer plezier thuis zijn of aan het werk gaan.