veranderen

Herinrichten zonder budget?
Zin in verandering of behoefte aan inspiratie?
Goede verlichting, hoe doe je dat?
Verbouwen of verhuizen?


Mensen en hun omstandigheden veranderen. Net zoals hun woonwensen, thuissituatie of gezondheid. 
Hoe pas je je thuisomgeving daarbij aan?

Als ervaren interieurarchitect denk ik graag met je mee en maak ik je bewust van de vele mogelijkheden in en rondom je huis of werkomgeving. Mogelijkheden die je zelf waarschijnlijk niet zo snel bedenkt. En die je bovendien vaak geld, ruimte en kopzorgen besparen. Zoals in het kleine appartement van Mieke of de studentenkamer van Sophie.
Daarbij staan jouw persoonlijke wensen, sfeer en beleving altijd centraal. Dit in tegenstelling tot de meestal eenzijdige focus op styling, vormgeving of de stijl van de architect.

“Met weinig middelen, kleine ingrepen en de spullen die je al hebt is veel meer te bereiken dan je denkt”. Ook fijn voor je portemonnee en het milieu.”

Een eenmalige meedenksessiesessie bij jou thuis is vaak voldoende om zelf verder te kunnen. Tijdens zo’n sessie gaan we samen aan de slag met jouw wensen en mogelijkheden. We puzzelen op papier met de bestaande indeling en aanwezige spullen of gaan gelijk schuiven als dat mogelijk is. En ik geef tips en advies over kleur, verlichting, materialen, comfort, akoestiek e.d.
Het verplaatsen van wanden en deuren of specifieke en omvangrijke ontwerpen vragen uiteraard meer tijd en voorbereiding.

Ook heel leuk om dit samen met en bij anderen te doen tijdens een thuisworkshop.

Het resultaat is een aangepaste of nieuwe thuisomgeving die goed voelt, functioneel is en aansluit bij wensen, omstandigheden en sfeer van de bewoners of organisatie.